URK!

Bitter som fan ikväll!
Drömprinsen har ff inte dykt upp... eller det är väl så att jag måste hitta han först :P kan ju inte räkna med att han galopperar in på en vit springare somi alla sagor och just det ja jag är ju ingen prinsessa heller så det blir knivigt där :P
Men ärligt det hde varit grymt najs med någon som skämde bort en och pysslade om en lite. Känns som jag förtjänar det litegranna iaf... 
Men om jag ska vara helt ärlig så är jag sjukt rädd att ge bort mitt hjärta igen. Såren är ännu djupa. Jag är sjukt rädd att bli sårad igen. Sjukt rädd!
 
 
 

Balance

Satt upp några mål för September.
*Plugga som satan. Har labbvecka på skolan från den 23/9-26.
*Träna så ofta jag kan och orkar. Nu ska det fan ta och bli lite muskler av degen.
*Jobba 2 veckor så man får någon sorts inkomst innan jag kan få csn.
*Jobba på mitt självfötroende som inte är på topp. 
*Mera plugg. För jag ska ju bli elektriker ju!
*Och naturligtvis umgås med mina vackra barn under tiden!
 
Idag har jag vart hos kuratorn... så underbar människa! Hon LYSSNAR på mig. Låter mig prata klart avbryter inte och kommer med goda råd och förklarar varför saker är som dom är. Tycker inte att det är konstigt att jag och Jocke är bra vänner tycker det va ju superbra att jag har en så bra vän. Tycker för övrigt att jag riktigt bra vänner! Hon tycker jag är klok människa.. det är inget jag är bortskämd med att höra. Eller nu för tiden får jag ju faktiskt höra det från mina vänner men tidigare i mitt liv har jag fått höra att jag är inte djupare än en flat tallrik... men jag har djup som alla andra bara det att kanske man ska försöka prata med mig på djupet åxå innan an uttrycker sig och trycker ner mig bara för att jag inte tycker samma sak... men sak samma det är bättre nu! Och så ska det förbli, det ska bli ännu bättre!
Haft en dålig vecka.. känt mig låg men det är påväg uppåt nu!
 
Återigen! Jag har så otroligt fina människor runt om kring mig! NI är fantastiska! Love you all!
 
 

My moment?

Har funderat på det ett tag nu...
Missuppfatta mig inte nu jag HELT fantastsika vänner och familj.. MEN jag saknar det där andra, någon att ge mi kärlek till och allt det som fäljer med det där att ha någon att dela mitt liv med. Känner mig grymt ensam. Vet att det inget man behöver skynda på men saknr det grymt mycket. Någon att älska, någon att längta efter.
 
Önskar jag slapp all skit som kastas på mig nästan dagligen. Jag VET att jag inte ska ta åt mig men det är svårt när någon slår undan benen på en så fort man klättarat upp ur gropen igen.. snälla bara låt mig vara och LÅT mig få vara med mina barn. Underbart att du tror att du tänker på barnen när du gör såhär. För det gör du INTE!
 
Hade en grymt dålig dag igår.. gick tillbaka flera steg och bara låg på soffan och gjorde ingenting... det är ju inte så jag vill ha det. Dom dåliga dagarna suger!
Tur att det var en bättre dag idag :)
Vill bara att min saga ska få ett lyckligt slut. För jag tror på lyckliga slut, jag måste tro annars går det bara inte. 
Livet måste bli bättre än såhär.
 
 
Memento mori sed memento vivere!
"remember that you must die but also remember that you must live."